Spillavhengighet

 • Skrevet 07.okt.2011 klokken 17:04 i Words
 • Av Astri

Hallo. Jeg vet det var litt dårlig blogging de siste dagene, men jeg har bare hatt det så travelt. På onsdag var jeg i Oslo med storesøster. Og i går dro jeg på hytta, som betyr at jeg brukte hele dagen på å pakke, sitte i bil og pakke ut igjen. Nå blogger jeg fra hytta, på iPad :) Jeg har foresten brukt nesten hele uka på å spille spill - nørd.. - og nå er jeg avhengig av "zombies vs. Plants" og "sims 2" :P

Ja, det funket ikke så bra.. Men bare snu hode så funker det. :)


-Astri

Det er noe med meg og tirsdager...

 • Skrevet 04.okt.2011 klokken 18:42 i Words
 • Av Astri

....Jeg vet ikke helt hva det er, men jeg fungerer liksom ikke på tirsdager. Tirsdag har aldri være en "produktiv" dag for meg. Jeg ender som oftest opp med å bare slappe av hele dagen, og ikke få gjort noen av de tingene jeg skulle.

Det ble sånn i dag også. Jeg brukte hele dagen på å spille sims 2 og sortert i bildene på pc-en (-ok, en litt produktiv ting fikk jeg gjort). Skulle egentlig rydde, dra til Oslo og blogge masse, men nå sitter jeg her og har ikke blogget før klokka er kvart på 7. Flink jente. Skal bli flinkere i morgen da. Da er det jo onsdag. Onsdager liker vi! :)


Canon EOS 1000d

Hvilken dag liker du?


 

Bokanmeldelse og litt sånn

 • Skrevet 03.okt.2011 klokken 20:47 i Words
 • Av Astri

Hei! Akkuratt nå sitter jeg og hører litt på musikk og jobber litt u-konsentrert på bokanmeldelsen min, hehe. Jeg er flink pike jeg vet du, gjør lekser i høst-ferien! Har tatt noen litt sløve, u-redigerte bilder, men de var så uskarpe at jeg ikke engang skal dele de med dere.. Hehe. Så da blir det bilder fra dagen da! 
Hva gjør du?

Dagen i dag

 • Skrevet 03.okt.2011 klokken 11:39 i Words
 • Av Astri

Hei Hei. I dag skal jeg bli ferdig her inne, orker virkelig ikke å måtte rydde hver dag, det er drit kjipt. Selvsagt er ikke møblene ferdige og det er noen ting som skal komme inn og ut her, så resultatet er det lenge til dere får se. Men nok om det, i dag tror jeg at jeg skal gå ut en tur og ta noen bilder. Er lenge siden, og jeg har vært litt for mye inne de siste dagene, så ja. Det er et lite behov der ja. 


Hva skal du i dag?

Sen blogging

 • Skrevet 02.okt.2011 klokken 18:02 i Words
 • Av Astri

Hei-Hei 

Det ble visst litt sen blogging i dag, men det får gå. I dag når jeg våknet hadde mamma laget pannekaker til frokost, aw, er hun verdens beste mamma, eller?  Resten av dagen har jeg brukt på å rydde litt her inne (legger vekt på litt)og hørt på musikk.

Hva har du gjort i dag?

Pirat Party

 • Skrevet 30.sep.2011 klokken 14:26 i Words
 • Av Astri

Hallo! Ja, jeg skulle egentlig ha med flere bilder på pirat-party-et som dere skulle få se, men jeg filmet bare litt, og når jeg så på det nå etter på så innså jeg at jeg ikke kunne ha med det.. Sorry, men det var bare helt sinnsykt hvor dårlig den filmen var, skulle tro en 3 åring hadde rappa kameraet mitt, og så misshandla det til de grader, men nei da, det var bare jeg som hadde drukket litt for mye brus.. Hehe, men, jo det var kjempe gøy der! Fy søren! De hadde skikkelig bra DJ-er og ekstremt lys - elsk! Foresten er sangen her litt random, men synes det passa med "Pirates of The Caribien" nå :) 

I dag går dagen til å slappe av totalt med følelsen av høstferie, spise god middag og se på en eller anne film i kveld. Blir chill. Planlegger å endre litt på designet snart også, så jeg skal se om jeg orker å gjøre det i dag, ja :) 

Torsdag er en "chill" dag

 • Skrevet 29.sep.2011 klokken 15:55 i Words
 • Av AstriHalla! Kom hjem fra skolen for en time siden eller noe. Elsker seriøst torsdager, det er en skikkelig chill dag! Begynner dagen med musikk, så er det K&H, så gym, så norsk (ok, det er kjipt, kan innrømme det) og så til slutt fransk! Yay! Haha, men jo ble igjen litt på skolen etter fransk-timen. Fordi jeg og Hedda klarte ikke å slutte å le i gangen, så vi ble skikkelig loner-kids og var helt alene igjen i 3. etasje og lo oss ihjæl på gulvet. (Y)

Haha, joa, men nå skal jeg snart på pirat-party på skolen. Er Jack Sparrow (egentlig ikke...)! Tihi. Ok, så da snakkes vi da! Skal forklare om pirat paryet i morgen eller noe =)

Dæver

 • Skrevet 27.sep.2011 klokken 19:39 i Words
 • Av Astri
Strike a pose!

Ja, halla! Nå sitter jeg her med verdens grusomste lekser så ja.. Jeg vet ikke hvorfor jeg tror jeg kan ha tid til å blogge, men jeg følte at jeg hadde et visst krav. Foresten så har jeg jo ikke lagt ut noen ordentlige bilder av meg selv her på bloggen, og dere dør vel av å se de bildene over her, så jeg må få lagt ut litt info om meg og bloggen snart. Sånn ellers får dere kose dere helt enormt med endeløs skole og alt det der, så snakkes vi sikkert snart.

- Astri 


Les mer i arkivet » Oktober 2011 » September 2011

Hei! Jeg heter Astri og det er jeg som driver denne foto-bloggen. Jeg er 13 år, og tar bilder ganske mange ganger i uka. Om du vil se bildene jeg tar er det bare å følge bloggen min. Det kommer ut noen bilder av meg av og til, men for det meste bare bilder av andre ting. Jeg håper du liker bloggen min og har lyst til å følge meg videre!
Legg meg til som venn


Kategorier

Interiør / Photos / Words /

Arkiv

Oktober 2011 / September 2011 /

Blogger jeg leser

Caroline / Erica / Emilie / Hanne /

Linker

Fortiden min / Inspirasjonen min / Klærne mine /
Dette er ett gratis design laget av Supertjej.blogg.no bloglovin
hits