Extreme makeover

 • Skrevet 30.sep.2011 klokken 19:07 i Interiør
 • Av Astri

Hallå! Nå driver jeg og rydder helt sykt inne på rommet mitt. Er veldig sulten på forandringer her inne snart, jeg og mamma skal jo kanskje på ikea i helgen, så det blir bra. Tenker å ha litt sånn "vintage" her inne.. Ellers skal jeg snart spise pizza, hvilket jeg gleder meg masse til - begynner å merke at jeg ikke har spist i dag nå, ja, dæver...  Ble ikke noe design endringer like vel. Får kanskje gjøre det i morgen, men er ikke i mood for det nå. 


Bilde av et bilde. Tatt hos broren min - Canon EOS 1000d

- Astri

 

Pirat Party

 • Skrevet 30.sep.2011 klokken 14:26 i Word
 • Av Astri

Hallo! Ja, jeg skulle egentlig ha med flere bilder på pirat-party-et som dere skulle få se, men jeg filmet bare litt, og når jeg så på det nå etter på så innså jeg at jeg ikke kunne ha med det.. Sorry, men det var bare helt sinnsykt hvor dårlig den filmen var, skulle tro en 3 åring hadde rappa kameraet mitt, og så misshandla det til de grader, men nei da, det var bare jeg som hadde drukket litt for mye brus.. Hehe, men, jo det var kjempe gøy der! Fy søren! De hadde skikkelig bra DJ-er og ekstremt lys - elsk! Foresten er sangen her litt random, men synes det passa med "Pirates of The Caribien" nå :) 

I dag går dagen til å slappe av totalt med følelsen av høstferie, spise god middag og se på en eller anne film i kveld. Blir chill. Planlegger å endre litt på designet snart også, så jeg skal se om jeg orker å gjøre det i dag, ja :) 

Torsdag er en "chill" dag

 • Skrevet 29.sep.2011 klokken 15:55 i Word
 • Av AstriHalla! Kom hjem fra skolen for en time siden eller noe. Elsker seriøst torsdager, det er en skikkelig chill dag! Begynner dagen med musikk, så er det K&H, så gym, så norsk (ok, det er kjipt, kan innrømme det) og så til slutt fransk! Yay! Haha, men jo ble igjen litt på skolen etter fransk-timen. Fordi jeg og Hedda klarte ikke å slutte å le i gangen, så vi ble skikkelig loner-kids og var helt alene igjen i 3. etasje og lo oss ihjæl på gulvet. (Y)

Haha, joa, men nå skal jeg snart på pirat-party på skolen. Er Jack Sparrow (egentlig ikke...)! Tihi. Ok, så da snakkes vi da! Skal forklare om pirat paryet i morgen eller noe =)

Dæver

 • Skrevet 27.sep.2011 klokken 19:39 i Word
 • Av Astri
Strike a pose!

Ja, halla! Nå sitter jeg her med verdens grusomste lekser så ja.. Jeg vet ikke hvorfor jeg tror jeg kan ha tid til å blogge, men jeg følte at jeg hadde et visst krav. Foresten så har jeg jo ikke lagt ut noen ordentlige bilder av meg selv her på bloggen, og dere dør vel av å se de bildene over her, så jeg må få lagt ut litt info om meg og bloggen snart. Sånn ellers får dere kose dere helt enormt med endeløs skole og alt det der, så snakkes vi sikkert snart.

- Astri 


Cute

 • Skrevet 23.sep.2011 klokken 16:18 i Photo
 • Av Astri

Canon EOS 1000d

Hva synes du om bildene? 

After The Rain

 • Skrevet 23.sep.2011 klokken 15:47 i Photo
 • Av Astri

Canon EOS 1000d

Hva syntes du om bildene? 

Les mer i arkivet » Oktober 2011 » September 2011

Hei! Jeg heter Astri og det er jeg som driver denne foto-bloggen. Jeg er 13 år, og tar bilder ganske mange ganger i uka. Om du vil se bildene jeg tar er det bare å følge bloggen min. Det kommer ut noen bilder av meg av og til, men for det meste bare bilder av andre ting. Jeg håper du liker bloggen min og har lyst til å følge meg videre!
Legg meg til som venn


Kategorier

Astri - The Girl / Interiør / Photo / Word /

Arkiv

Oktober 2011 / September 2011 /

Blogger jeg leser

Caroline / Erica / Emilie / Hanne /

Linker

Fortiden min / Inspirasjonen min / Klærne mine /

Linker

Fortiden min / Inspirasjonen min / Klærne mine /
Dette er ett gratis design laget av Supertjej.blogg.no bloglovin
hits