Changes

  • Skrevet 01.okt.2011 klokken 18:22 i Interiør
  • Av Astri

Hellu! Var skikkelig morgenfugl i dag (what..?), så jeg. Herregud, trodde jeg posta det innlegget sånn i tolv / ett tida, men 09:55?? Fy søren...

Atm driver jeg og rydder helt sykt inne på rommet mitt, så her blir det forandringer, hehe. Har angrepet bokhylla mi, og innser etter hvert i denne prossesen at jeg er en samler.. Det er helt sykt hvor mye skrap jeg har samlet over årene. Sitter på teppet mitt nå med alt fra drikkeflasker til 10 år gamle leppomader - æsj. Glemte å ta bilder FØR jeg starta, så når jeg viser resultatet (som er om en god stund) blir det bare "etter-bilder". Har heller ikke tatt noen bilder i dag, så det får bare bli noen bilder jeg tok i går, da var det jo fint vær - det er det ikke i dag.. -.-  Nå angripes arbeidet igjen :)

Extreme makeover

  • Skrevet 30.sep.2011 klokken 19:07 i Interiør
  • Av Astri

Hallå! Nå driver jeg og rydder helt sykt inne på rommet mitt. Er veldig sulten på forandringer her inne snart, jeg og mamma skal jo kanskje på ikea i helgen, så det blir bra. Tenker å ha litt sånn "vintage" her inne.. Ellers skal jeg snart spise pizza, hvilket jeg gleder meg masse til - begynner å merke at jeg ikke har spist i dag nå, ja, dæver...  Ble ikke noe design endringer like vel. Får kanskje gjøre det i morgen, men er ikke i mood for det nå. 


Bilde av et bilde. Tatt hos broren min - Canon EOS 1000d

- Astri

 

Les mer i arkivet » Oktober 2011 » September 2011

Hei! Jeg heter Astri og det er jeg som driver denne foto-bloggen. Jeg er 13 år, og tar bilder ganske mange ganger i uka. Om du vil se bildene jeg tar er det bare å følge bloggen min. Det kommer ut noen bilder av meg av og til, men for det meste bare bilder av andre ting. Jeg håper du liker bloggen min og har lyst til å følge meg videre!
Legg meg til som venn


Kategorier

Astri - The Girl / Interiør / Photo / Word /

Arkiv

Oktober 2011 / September 2011 /

Blogger jeg leser

Caroline / Erica / Emilie / Hanne /

Linker

Fortiden min / Inspirasjonen min / Klærne mine /
Dette er ett gratis design laget av Supertjej.blogg.no bloglovin
hits