Changes

  • Skrevet 01.okt.2011 klokken 18:22 i Interiør
  • Av Astri

Hellu! Var skikkelig morgenfugl i dag (what..?), så jeg. Herregud, trodde jeg posta det innlegget sånn i tolv / ett tida, men 09:55?? Fy søren...

Atm driver jeg og rydder helt sykt inne på rommet mitt, så her blir det forandringer, hehe. Har angrepet bokhylla mi, og innser etter hvert i denne prossesen at jeg er en samler.. Det er helt sykt hvor mye skrap jeg har samlet over årene. Sitter på teppet mitt nå med alt fra drikkeflasker til 10 år gamle leppomader - æsj. Glemte å ta bilder FØR jeg starta, så når jeg viser resultatet (som er om en god stund) blir det bare "etter-bilder". Har heller ikke tatt noen bilder i dag, så det får bare bli noen bilder jeg tok i går, da var det jo fint vær - det er det ikke i dag.. -.-  Nå angripes arbeidet igjen :)

3 kommentarer

Marlena

01.okt.2011 kl.18:43

Herlige bilder - kos deg videre med "oppusingen" :)

Ida

02.okt.2011 kl.13:13

Så fin blogg du har. Lurte på om du kunne legge ut spotify-lista di, du legger ut litt bra musikk her. <3

Sofie

02.okt.2011 kl.13:21

Kul blogg

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Astri og det er jeg som driver denne foto-bloggen. Jeg er 13 år, og tar bilder ganske mange ganger i uka. Om du vil se bildene jeg tar er det bare å følge bloggen min. Det kommer ut noen bilder av meg av og til, men for det meste bare bilder av andre ting. Jeg håper du liker bloggen min og har lyst til å følge meg videre!
Legg meg til som vennKategorier

Astri - The Girl / Interiør / Photo / Word /

Arkiv

Oktober 2011 / September 2011 /

Blogger jeg leser

Caroline / Erica / Emilie / Hanne /

Linker

Fortiden min / Inspirasjonen min / Klærne mine /
Dette er ett gratis design laget av Supertjej.blogg.no bloglovin
hits