Pirat Party

  • Skrevet 30.sep.2011 klokken 14:26 i Words
  • Av Astri

Hallo! Ja, jeg skulle egentlig ha med flere bilder på pirat-party-et som dere skulle få se, men jeg filmet bare litt, og når jeg så på det nå etter på så innså jeg at jeg ikke kunne ha med det.. Sorry, men det var bare helt sinnsykt hvor dårlig den filmen var, skulle tro en 3 åring hadde rappa kameraet mitt, og så misshandla det til de grader, men nei da, det var bare jeg som hadde drukket litt for mye brus.. Hehe, men, jo det var kjempe gøy der! Fy søren! De hadde skikkelig bra DJ-er og ekstremt lys - elsk! Foresten er sangen her litt random, men synes det passa med "Pirates of The Caribien" nå :) 

I dag går dagen til å slappe av totalt med følelsen av høstferie, spise god middag og se på en eller anne film i kveld. Blir chill. Planlegger å endre litt på designet snart også, så jeg skal se om jeg orker å gjøre det i dag, ja :) 

Én kommentar

Marlena

30.sep.2011 kl.14:30

Så kul du var! :D

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Astri og det er jeg som driver denne foto-bloggen. Jeg er 13 år, og tar bilder ganske mange ganger i uka. Om du vil se bildene jeg tar er det bare å følge bloggen min. Det kommer ut noen bilder av meg av og til, men for det meste bare bilder av andre ting. Jeg håper du liker bloggen min og har lyst til å følge meg videre!
Legg meg til som vennKategorier

Interiør / Photo / Words /

Arkiv

Oktober 2011 / September 2011 /

Blogger jeg leser

Caroline / Erica / Emilie / Hanne /

Linker

Fortiden min / Inspirasjonen min / Klærne mine /
Dette er ett gratis design laget av Supertjej.blogg.no bloglovin
hits